Mensen zijn voor mij altijd al een belangrijke inspiratiebron geweest. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik als coach al vele jaren mensen, teams en organisaties mag begeleiden.

Jaren geleden ben ik begonnen om de vele inzichten en ervaringen uit mijn coachpraktijk op eigen-wijze creatief en mindfull te vertalen in het magische materiaal van glas.  Mijn glascreaties kregen vervolgens een mooie plek op mijn kantoor en in mijn spreekkamer.  Tijdens de ontmoeting met cliënten werden de objecten nogal eens onderwerp van gesprek.  Al snel kreeg ik vragen of de kunstwerken ook te  koop waren en of ik wellicht glasworkshops wilde gaan geven.  Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot het recentelijk oprichten van LumiaLina. 

Al mijn creaties hebben een naam en een verhaal.  Dit verhaal deel ik  graag als ik je spreek,  maar ik ga daar op deze site terughoudend mee om. Ervaring leert dat de kunstwerken van zichzelf uitnodigen om te associeren, te reflecteren en daarmee van nature mooie spiegels  zijn voor de kijker zelf.  Het gaat dan ook niet om mijn verhaal maar vooral om wat het bij jou als kijker oproept.

LumiaLina is een bedrijf in ontwikkeling.  De komende periode zullen er regelmatig nieuwe objecten aan deze site worden toegevoegd en zal ik ook informatie delen over een aantal inspirerende glasworkshops en exposities die  ook dit jaar weer  geven en georganiseerd zullen gaan worden.  

Ik wens je veel kijk plezier toe en wie weet tot ziens. 

Informatie

Harry Lina | The Artist

LumiaLina

Email Harry